Maak de volgende stap in je carrière als HRM adviseur

Vind jij dat je nog niet alles uit jouw carrière als HRM adviseur hebt gehaald? Wil jij ontdekken wat jij nog verder wilt met jouw carrière? Carrière Coaching is gespecialiseerd in het begeleiden van professionals die niet stil willen blijven staan maar toe zijn aan een volgende stap. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek om samen te onderzoeken hoe we jou als HRM adviseur daarbij kunnen helpen.

Tarieven Carrière Coaching

Wij zijn transparant over onze tarieven. Je krijgt van ons een op maat gemaakte offerte. Voor een coaching traject als HRM adviseur hoef jij als particulier slechts € 750 te investeren. En we weten zeker dat je dat snel zult hebben terugverdiend!

Jarenlange ervaring

De coaches van Carrière Coaching hebben naast ervaring als coach, jarenlange ervaring binnen leidinggevende functies en/of HRM business partner. Die kennis, ervaring en netwerk gebruiken wij ook binnen ons coachwerk. Wij zijn zo in staat om vanuit een breed perspectief naar jouw vraag en carrière als HRM adviseur te kijken.

Doe hier de eerste stap naar een
volgende carrière stap!
Stap 1: Gratis intake aanvragen

Vraag gratis je intakegesprek aan via het contactformulier rechts op de pagina. Dan maken we samen een afspraak.

Stap 2: Het intakegesprek

We stellen vragen om jouw behoefte helder te krijgen en bepalen vervolgens samen welke vorm van coaching bij jou past. We stellen een offerte op voor het aantal sessies dat we verwachten nodig te hebben.

Stap 3: Vervolgtraject

Bij de coachingsgesprekken maken we gebruik van verschillende theorieën, instrumenten, testen en oefeningen. In sommige situaties kunnen schilder- en tekenopdrachten waardevol inzicht geven in dieperliggende, onbewuste blokkades.

Jacqueline

Reactie van een klant: Jacqueline

Heleen heeft mij op een warme, positieve manier geholpen om te kijken naar wat voor mij belangrijke waarden zijn in mijn leven. Qua werk, maar ook privé. Ik kwam bij haar op een moment dat er een aantal zaken niet gingen zoals ik gedacht had. Het doorvragen van Heleen, vriendelijk maar wel benoemend wat haar opviel heeft me zeker weer vernieuwende inzichten gegeven.

Lees meer recensies

Wie zijn Wim en Heleen

Over ons

Als levenspartners en klimmaatjes in de bergsport hebben wij elkaar altijd gestimuleerd en ‘gezekerd’ op onze route om persoonlijke doelen te bereiken. Onderweg is het onze gezamenlijke passie geworden om ook anderen hierin te coachen.

Het is onze missie dat jij je persoonlijke kracht (weer) helder voor ogen krijgt, zodat je als waardevol en uniek mens zelfstandig en in harmonie met je omgeving jóuw route in het leven volgt en je (carrière)doelen bereikt.

Meer over ons