Loop niet alleen

Life coaching

Herken je één van deze situaties ?

• Je komt maar niet in balans na een grote levensgebeurtenis
• Je vind je het lastig om keuzes te maken
• Je zegt steeds ja terwijl je nee bedoelt
• je kijkt op tegen het succes van anderen
• Je hebt het gevoel dat je wordt geleefd
• Je voelt je ongemakkelijk in gezelschappen
• Je bent een eenling in je team, collega’s negeren je

Life coaching

Worstel jij met zulke vragen en gevoelens? Weet je niet meer wat je ermee aan moet. Blijf er niet alleen mee lopen. Misschien is life coaching iets voor jou. Als life coach help ik jou te ontdekken wat jij kunt doen om uit die vervelende situatie te komen. Ik loop graag een stukje naast je om samen met jou te werken aan herstel. En na verloop van tijd kun jij weer verder zonder mij.

Begeleiding door life coaching?

Als life coach zien wij mensen die de balans in hun leven zijn kwijtgeraakt. Dat kan door een ingrijpende gebeurtenis zoals een overlijden , een scheiding, ziekte of ontslag. Maar de onbalans kan ook heel ongemerkt in jouw leven binnengeslopen zijn. Je hebt steeds meer het gevoel dat je geleefd wordt en dat alles moet. Waar je altijd van genoot, waar je energie van kreeg, dat is er voor je gevoel niet meer. Relativeren wordt steeds moeilijker.

Balans

Lukt het niet om de balans zelf te herstellen dan kan life coaching jou daarbij helpen. Als life coach help ik jou om te ontdekken hoe jij weer balans in je leven krijgt. Hoe je weer verder kunt.  En ben je weer in balans dan verdwijn ik uit beeld want jij hebt mij niet meer nodig.

Niet alleen blijven lopen

Blijf er niet alleen mee lopen. Zet de eerste stap en neem contact op met ons. Dat verplicht tot niets.

Weer balans en plezier

Life coaching

Vragen? Stel ze aan de lifecoach!