Inzicht, duidelijkheid en dan bouwen aan de toekomst.

Ik ben met Wim in aanraking gekomen, nadat ik al een hele tijd niet verder kwam in mijn leven en ik alles redelijk uitzichtloos inzag. Nadat ik de realisatie had dat ik hier wat mee moest, ben ik samen met Wim aan de slag gegaan. Met name het deel ‘samen met Wim’ wil ik graag benadrukken.

Tijdens mijn sessies heb ik vooral veel gesproken, maar wel met iemand die duidelijk luisterde en altijd met kritische vragen kwam. Persoonlijk vond ik dit erg prettig, want ik had altijd het gevoel dat ik er niet alleen voor stond met Wim.

Ik kwam zelf bij hem terecht met een redelijk specifieke vraag, maar Wim heeft mij helpen inzien dat er nog andere zaken bij kwamen kijken dan puur en alleen mijn initiële vraag. Door mee te denken en onderwerpen kritisch te analyseren hebben we samen aan een weg voorwaarts kunnen bouwen.

Kortom, Wim is een hele prettige, vriendelijk, open en bovenal eerlijke man, die ik iedereen aan zou raden om eens een gesprek of meerdere gesprekken mee te voeren. Het heeft mij heel veel nieuwe inzichten in mezelf, mijn leven en mijn kijk op het leven gegeven en dat gun ik iedereen.

Marc

Top coach die ik iedereen kan aanraden!

Heleen heeft me geholpen structuur te brengen in mijn wirwar aan gedachten over hoe ik wilde dat mijn toekomstige loopbaan er uit zou zien. In een traject van een zestal sessies hebben we mijn kernkwaliteiten en valkuilen helder gemaakt en zijn op zoek gegaan naar mijn passies, naar de dingen die belangrijk voor me zijn en mij energie geven.

Al na een paar sessies voelde ik me zoveel meer in contact met mijn drijfveren en werd daarmee ook zelfverzekerder. Dat resulteerde aan het einde van het traject zelfs in een baan die me helemaal past!

Wat Heleen bijzonder maakt is dat ze iedere sessie inzoomt op wat er op dat moment in je leeft of speelt. Ze werkt geen lijstje af met oefeningen, maar stemt haar oefeningen af op de behoeften van dát moment, waarbij ze niet schroomt je uit je comfortzone te halen. Dat Heleen een achtergrond als HR professional heeft is een bijkomend voordeel; zij kan sommige zaken vanuit werkgeversperspectief plaatsen en je bv tips geven om je CV effectiever te maken.

Als mens is Heleen warm, hartelijk en inlevend en heeft daarnaast een hele positieve instelling. Top coach die ik iedereen kan aanraden!

Joyce

Geslaagde zoektocht

In mijn zoektocht naar wat ik zou willen bereiken binnen de organisatie waar ik werk, was ik op zoek naar een coach. Zo kwam ik in contact met Wim.

Nadat wij eerst een klik gesprek hebben gehad is de coaching van start gegaan.

Ik heb het coach traject inmiddels afgerond en ik kan zeggen dat ik bijzonder tevreden ben hoe dit verlopen is.

Ik ben van mening dat ik zonder die coaching niet had gestaan van waar ik nu sta. Hoe heeft Wim dat gedaan? Dit deed hij doormiddel van kritische vragen te stellen, zonder te zeggen wat goed en fout is.

En daarnaast kreeg ik ‘huiswerk’ mee wat mij echt zelf liet nadenken over wat ik wil en hoe het komt dat dingen soms gaan zoals ze gaan. En dat ik daar wel degelijk invloed op heb door mijn eigen handelen.

Deze wijze van coachen heeft mij erg geholpen en ik gun iedereen een coach als Wim!

Leonie

I strongly recommend her as coach.

At my first meeting with Heleen I felt as if she could see into my soul. Her easy manner and ability to build rapport and trust enabled her to create a safe space in which even the most sensitive topics could be explored. Using her many years of experience, she guided me to deeply reflect on my strengths, (perceived) weaknesses and goals for the future. I gained insights into myself that were previously buried beneath years of self-doubt and anxiety. The results for me personally have been extraordinary. I have uncovered my true passions and developed a clear vision for my future. More importantly, I have a structured and tangible plan on how to get there. I can’t thank Heleen enough for her support and guidance. I strongly recommend her as coach.

Megan

Mooi en fijn traject…hele fijne coach.

Na een hele lange tijd niet mezelf geweest te zijn, ben ik samen met Heleen de zoektocht naar mezelf gestart.  Heleen heeft mij door middel van opdrachten geleerd  waar mijn kracht ligt en wat mijn valkuilen zijn. Door deze inzichten heb ik gaandeweg de goede weg gevonden en kan ik weer trots zijn op wie ik ben.

Naar de toekomst kijkend zijn we verder gegaan met wat ik wil, inmiddels heb ik een andere baan gevonden en kan ik positief naar de toekomst kijken.

Heleen heeft op de juiste momenten  geluisterd, gevraagd maar mezelf de oplossingen laten zoeken, niks is fout en alles kon gezegd worden.

EEN COACH DIE IK IEDEREEN KAN AANBEVELEN.

J.R.

Prettige combinatie

Gedurende de coaching sessies met Wim is voor mij een stuk duidelijker geworden waar ik sta in mijn carrière, en waar ik heen wil en zou kunnen gaan. Wim is een doortastende coach die goede vragen stelt, en tegelijkertijd duidelijk om je geeft als mens. Dit was een zeer prettige combinatie.

T.L.

Dankbaar voor nieuwe inzichten

Heleen zorgt ervoor dat er een vertrouwde omgeving ontstaat waarin je je open durft te stellen. Door haar ben ik, in gesprekken en opdrachten, uitgedaagd om e.e.a. op een andere manier te bekijken: wat kun je wél (kwaliteiten, vaardigheden) als je zelf aangeeft wat je wellicht mist aan ervaring of ‘had willen (kunnen) zijn’. Zo heb ik o.a. veel informatie en kennis over mijzelf gekregen. Ik ben dan ook dankbaar voor nieuwe inzichten en inspiratie. Heleen is een betrokken, bereikbare en gedreven coach. Een ervaringsdeskundige!

Jolanda

Inzicht

De gesprekken met Wim hebben mij geholpen om inzicht te krijgen in wat mij in de weg staat om zelf sturing te geven aan mijn dagelijks leven. Dat ik een keuze heb en door     vragen te stellen, kan ik mijn onzekerheid en mijn ‘ongemakkelijkheidsgevoel’  verminderen of wegnemen. Dat is een grote Eyeopener

In de gesprekken kwam ik er zelf stap voor stap achter wat de werkelijke drijfveer is om iets wel of niet te doen. Dat stimuleert mij.

Wim’s manier van vragen, luisteren en samenvatten (LSD) en de waardering die ik ervoer voor wie en hoe ik ben, helpt mij. Eigenschappen van mijzelf, die ik negatief en kritisch zie, benadert Wim vanuit een andere invalshoek, waardoor ikzelf en mijn reflectie in een ander perspectief komt te staan.

Ook kan Wim goed de speerpunten uit een gesprek halen, en verrassende vragen formuleren die mij verder helpen

G.D.

Controle kwijt

Door persoonlijke omstandigheden was het nodig om te reflecteren over mijn toekomst op loopbaangebied. Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe houd ik het leuk. Ik had het gevoel dat ik vast zat en de controle kwijt was.

Door het samen onder andere over leerdoelen te hebben en hier ook mee aan de slag te gaan, heb ik een paar goede keuzes kunnen maken. De mooiste keuze: het starten met een opleiding, daar ga ik nog een hoop plezier van hebben.

Heel erg bedankt Heleen, voor je hulp en je steun!

Petra

Nieuwe energie

Heleen is een zeer prettige, ervaren en professionele gesprekspartner. De gesprekken waren altijd goed voorbereid en toegespitst op mijn  persoonlijke situatie. Ze heeft een talent om de juiste vragen te stellen zodat de juiste antwoorden boven komen. Dit gaf mij meer inzicht in mijn kwaliteiten, verlangens en mogelijkheden. Ze creëert een bijzonder prettige en persoonlijke omgeving waarbij ze tijdens de gesprekken een ervaren en creatieve coach is. De nauwe samenwerking met Wim is een mooie combinatie van beide talenten. Ik kwam na de gesprekken steeds met nieuwe energie thuis.

Martijn

Wie ben ik

Wie ben ik? Wat kan ik? en Wat wil ik?

Dat zijn de vragen die ik samen met Heleen heb beantwoord.

Heleen is zeer ervaren en creëert een veilige en fijne omgeving. Wat haar onderscheid van andere coaches is dat ze echt betrokken is, goed luistert en mij laat vertellen wat uit mijn hart komt. Het traject is persoonlijk en toegespitst op wat ik nodig heb. Door afwisselende opdrachten en diepgaande gesprekken heb ik een oprecht antwoord gekregen op mijn vragen.

Wendy

Door Carrière Coaching zit ik nu op mijn plek

Een tijdje geleden een loopbaancoach-traject bij Heleen gedaan. Heleen is een prettige coach die op de juiste momenten de juiste vragen weet en durft te stellen. Met een aantal gerichte opdrachten die ik thuis moest maken en vervolgens met Heleen besprak werd het mij binnen een aantal lessen duidelijk waar ik mijn energie uit haal en waar ik mij op moest richten bij een nieuwe toekomstige functie. Ik kan Heleen echt aanbevelen als loopbaancoach. Zeker als je op zoek bent naar de dingen waar je energie van krijgt op je werk. Terugkijkend naar het traject met Heleen kan ik zeggen dat ik nu op een functie zit die volledig voldoet aan het profiel waar we destijds op uit kwamen.

Paul Fontein

Ongedwongen, professioneel en inzicht gevend

“In een periode dat het qua gezondheid minder goed ging met mij, merkte ik dat ik langzaamaan vastliep in alles om mij heen. In mijn zoektocht naar passende hulp, kwam ik terecht bij Heleen. Zij heeft mij op zeer professionele wijze geholpen, waardoor ik ondanks mijn beperkingen weer relaxed in het leven ben gaan staan. Op doortastende wijze had
Heleen aandacht voor mij als individu, mijn ziekteproces, mijn persoonlijkheid, mijn kwaliteiten, valkuilen, gedachten en ervaren spanningen, onder meer in relatie tot mijn werk. Alles bleek met elkaar samen te hangen en viel mooi als een puzzel in elkaar. Voor mij werd duidelijk waar mijn grenzen liggen, wat echt belangrijk is voor mij en wat dat betekent voor de keuzes die ik voor nu en in de toekomst maak. Heleen heeft mij daar enorm goed bij geholpen. Door op het juiste moment de goede vraag te stellen, oog te hebben voor het gevoel erachter, iets durven ‘open te breken’ om tot de kern te komen. Maar ook door mijzelf te laten nadenken en uit te dagen er anders, meer ontspannen, naar te kijken.”

Monique H.

Inzicht in waarden

Heleen heeft mij op een warme, positieve manier geholpen om te kijken naar wat voor mij belangrijke waarden zijn in mijn leven. Qua werk, maar ook privé. Ik kwam bij haar op een moment dat er een aantal zaken niet gingen zoals ik gedacht had. Het doorvragen van Heleen, vriendelijk maar wel benoemend wat haar opviel heeft me zeker weer vernieuwende inzichten gegeven.

Jacqueline S.

Wat wil en kan ik

Wim heeft mij geholpen in het zoeken naar inzichten over mijzelf en mijn werk. Wat mij meer regie en overzicht heeft gegeven in waar ik tegen aan liep en wat ik daarmee wil en kan.

N.R.