Onopvallend observeren

Werkplek coaching

Werkplek coaching

Je bent leidinggevende of adviseur, up-to-date qua scholing en je haalt goede resultaten. Toch heb je het gevoel dat er meer in je zit, maar wat? En hoe? Wat is je blinde vlek? Welk gedrag of handelen van jou,  zorgt ervoor dat je dat gevoel blijf houden. Waar komt het toch vandaan dat je soms de verbinding mist. Je wilt dat graag weten en vraagt om feedback aan je collega’s of medewerkers, maar komt daar toch niet altijd verder mee. Durven zij wel eerlijke feedback te geven? Coaching op de werkplek is dan een mogelijkheid.

Onafhankelijke feedback

Je zou wel eens eerlijke en onafhankelijke feedback willen hebben. Feedback waarmee jij verder komt. Misschien is dat wel feedback die je raakt maar waar je wel wat aan hebt en waarmee je verder kunt. Tijdens de werkplek coaching observeren wij jouw functioneren in de praktijk. Gewoon tijdens jouw werk als leidinggevende of adviseur. Wij zien wat jij doet en wat jij zegt. Wij zien jouw verbale en non-verbale communicatie en het gedrag van jouw omgeving daarop. Vanuit die observaties geven wij jou onafhankelijke feedback, inzicht in jouw blinde vlekken en handvatten om te excelleren.

Wil jij dat inzicht en vraag jij je af of wij daar wat in kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vragen? Stel ze aan de werkplek coach