Wie zijn Wim en Heleen

Wie zijn Wim en Heleen?

Wie zijn Wim en Heleen? Als levenspartners en klimmaatjes in de bergsport hebben wij elkaar altijd gestimuleerd en ‘gezekerd’ op onze route om persoonlijke doelen te bereiken. Onderweg is het onze gezamenlijke passie geworden om ook anderen hierin te coachen.

Het is onze missie dat jij je persoonlijke kracht (weer) helder voor ogen krijgt, zodat je als waardevol en uniek mens zelfstandig en in harmonie met je omgeving jouw route in het leven volgt en je (carrière)doelen bereikt.

”Onze missie is dat jij je persoonlijke kracht (weer) helder voor ogen krijgt”

Wim Wienen

Meer dan 42 jaar heb ik bij de politie gewerkt, als leidinggevende, in grote en kleine teams in heel Nederland. In die hoedanigheid heb ik veel coachingsgesprekken gevoerd. Hoog tijd om met pensioen te gaan? Ik dacht het niet! Als coach bij Carrière Coaching ben ik op een missie! 

In mijn werk zag ik vrouwen en mannen worstelen met hun leidinggevende rol. Waarom? Niet omdat ze de kwalificaties missen, maar omdat ze onderweg hun unieke kracht uit het oog verliezen. Jammer, want ik zag en zie ook dat organisaties veel beter presteren bij een leidinggevenden die leidinggeven vanuit hun eigen intrinsieke kracht.

Als coach zet ik mijn ervaring in om jou te helpen jouw positie te verstrekken en zo plezier te houden in dat mooie en belangrijke vak. Door goed te luisteren en door confronterende, soms prikkelende vragen te stellen, kom ik snel tot de kern. Ik help je om jouw authentieke kracht te (her)vinden, te ontwikkelen en in te zetten, zodat je excelleert in je leidinggevende rol en carrière.

Opleidingen:

Politieacademie Executive Master of Tactical Policing ■ Post HBO Leiderschap ■ Management en Organisatie ■ Verandermanagement ■Leiding geven aan Grootschalig optreden ■ Persoonlijk leiderschap post HBO■ ICM NLP ■ ICM Coachingsopleiding EQA Practitioner Coaching Niveau (NOBCO)■ Aangesloten bij het NOBCO

NOBCO lid
blank
NOBCO lid

Heleen Wienen

Hoe ben jij onderweg vandaag? Zoekend naar richting? Uitgeput? Uit koers geraakt of zelfs helemaal stilgevallen? Als gediplomeerd loopbaancoach en lifecoach loop ik graag een stuk met je mee en help je jouw weg energiek en doelgericht te vervolgen.

Tijdens mijn loopbaan als HRM-adviseur heb ik veel mensen ontmoet als jij. Richting zoekend aan de start of juist aan het einde van hun carrière of onderweg uit balans geraakt. Het geeft mij veel energie om te helpen in deze situaties en mensen stap voor stap weer te zien opbloeien. Daarom heb ik er mijn werk van gemaakt.

Als loopbaancoach en lifecoach help ik je bij het vergroten van zelfinzicht in je functioneren, het verwerken van life-events (het overlijden van een geliefde, een echtscheiding, mantelzorg, ontslag) en het stellen van realistische doelen. Met respect voor jouw persoon, jouw keuzes en gevoelens loop ik een poosje naast je of neem het voortouw tot jij je zelfvertrouwen, eigen kracht, talenten en bestemming (her)vindt. Lees meer over loopbaancoaching en lifecoaching

Bachelor Business Administrator (specialisatie personeelsmanagement) ■ Post HBO Strategisch Human Resource Management ■ Post HBO Registeropleiding Professioneel Coach en Loopbaancoach met EQA keurmerk ■ Coachen met Creatieve Werkvormen ■ Intodrives drijfverenscan licentie ■ Aangesloten bij het NOBCO

blank

Internationale ethische code

Naast onze behaalde certificaten houden wij ons ook aan de NOBCO internationale ethische code. Voor meer informatie hierover kunt u op de knop hieronder klikken.